Atheneum Eureka Torhout

HEDENDAAGS INNOVATIEF ONDERWIJS, DAT IS EUREKA.

Het onderwijs evolueert razendsnel en dat omarmen we maar al te graag. Daarom combineert Eureka het beste van twee werelden: de sterktes van het traditioneel onderwijs met een innovatieve aanpak.

 

EEN RIJKE LEEROMGEVING, DAT IS EUREKA.

Achter de schoolpoort bevindt zich een campus waar je naast leslokalen heel wat flexibele leerruimtes en een prikkelende buitenruimte vindt.

 

IEDEREEN EEN EIGEN COACH, DAT IS EUREKA.

Sporters scoren het best met een eigen coach. Ook op school maakt zo’n coach het verschil. Met aandacht voor leertraject én welbevinden halen we het beste uit de jongeren naar boven.

 

CONNECTEREN OP DE CAMPUS, DAT IS EUREKA.

Jongeren ontdekken beter wat ze graag doen en goed kunnen in een leeromgeving waar ze zich goed voelen. Samen met ouders en andere partners vormen we een warme ploeg. Met supporters voelen leerlingen zich gesterkt om er voluit voor te gaan.

 

DIT IS EUREKA

Ontdekken, interesseren, ontplooien, samenwerken… We reiken leerlingen de nodige tools om hun eigen toekomst vorm te geven. Onze campus ziet hedendaags onderwijs door een innovatieve bril waardoor leerlingen hun eigen eurekamomenten beleven. Met een coach aan hun zijde en in een inspirerende leeromgeving, groeien onze leerlingen uit tot zelfstandige en ruimdenkende jongvolwassenen.

 

 

Directeur: Mevr. Ilse Coucke

Tel. 050 21 33 21
Fax 050 23 11 19
E-mail: info@go-eureka.be

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief Facebook YouTube

 

scholenzoeker