Basisschool Manitoba

Basisschool Manitoba, te Sint-Andries,  is een school met een eigen kindvriendelijke visie, een TOP-school, gelegen in het groen, met moderne en ruime klassen en een eigen sportzaal.

Bij ons staan “talenten”, “ondernemingszin” en “persoonlijke aanpak” centraal.

Motivatie en zelfbeeld zijn sleutelbegrippen in het ontwikkelen van talenten

We laten kinderen toe zichzelf te ontdekken door hun omgeving te verkennen in een doe-leerproject. We stimuleren de ondernemingszin en daarbij horende vaardigheden bij kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.

Wij zorgen er voor dat elke leerling onderwijs krijgt op maat van het kind, een persoonlijke aanpak. Zo begeleiden wij uw zoon/dochter optimaal en helpen hem/haar om op te groeien tot creatieve en leergierige jongeren.

Manitoba kiest voor praktijkgericht basisonderwijs, altijd up to date door onder andere gebruik van digitale schoolborden, computers, Ipads,… Maar ook door talrijke didactisch verantwoorde uitstappen.
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich bij ons “thuis” voelt, een plek waar het nog echt kind kan zijn. Bij ons  is uw zoon of dochter “de ster”. Onze leerlingen komen dan ook graag naar school, elke dag opnieuw !

Directeur: Mevr. Valentina Vertriest (a.i.)

Tel. 050 38 63 81
E-mail: info@bs-st-andries.be

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief Facebook YouTube

 

scholenzoeker